De Innr Smart Button aansluiten op de Philips Hue Bridge

Hoe sluit je de Smart Button (RC 210) en de afstandsbediening (RC 250) aan op je Philips Hue Bridge

Je kan je Innr Smart Button en Afstandsbediening aansluiten op een Philips Hue Bridge. Hoe? Gewoon blijven lezen.

Innr Remote Control Smart Button Smart Switches

De Innr Smart Button aansluiten op de Philips Hue Bridge

1. Verwijder het plastic lipje aan de achterkant van de Smart Button. Zet de Remote Control in pairing mode door de reset knop 3 seconden in te drukken.
  2. Je vindt deze knop op de achterkant van de Remote Control; verwijder het klepje en je ziet de batterij en de resetknop. Wanneer de LED één keer per seconde knippert, is de Remote Control met succes gereset.
  3. Zoek naar een lamp met de Philips Hue-app. Wanneer de verbinding is geslaagd, knippert de LED op de Smart Button 2 keer snel. De Smart Button is nu verbonden met de Philips Hue Bridge, maar de Philips Hue app vindt geen lamp en de lamp wordt ook niet zichtbaar in de app. Hierna kun je de knop aansluiten op de lamp(en) van je keuze.

Aansluiten van de Innr Smart Button op een smart light

1. Schakel het licht uit gedurende ten minste 5 seconden met de lichtschakelaar en schakel het weer in. Het licht staat vanaf nu 1 minuut in de koppelingsmodus.
  2. Houd de Slimme Knop dicht bij de lamp die je wil koppelen.
  3. Druk de Slimme Knop 3 keer in en houd de derde keer 3 seconden ingedrukt. De LED op de Smart Button zal 1 keer per seconde knipperen. Een lamp van Innr of Philips Hue knippert als de verbinding geslaagd is. Heb je een lamp van een ander merk, dan kan de reactie van de lamp bij een geslaagde verbinding afwijken.

Herhaal deze stappen voor alle lampen die je wil aansluiten op je Smart Button.
Je kan nu de aangesloten verlichting(en) bedienen vanuit de app en met de Smart Button.

Smart Button Smart Switch hands manual wireless control

De Remote Control aansluiten op de Philips Hue Bridge

1. Verwijder het plastic lipje aan de achterkant van de Remote Control.
  2. Zet de Remote Control in de koppelingsmodus door de resetknop 3 seconden in te drukken. Je vindt deze knop op de achterkant van de Remote Control; verwijder het klepje en u ziet de batterij en de resetknop. Wanneer de LED één keer per seconde knippert, is de Remote Control met succes gereset.
  3. Zoek naar een lamp met de Philips Hue-app. Als de verbinding is geslaagd, knippert de LED op de Remote Control 2 keer snel.

De Remote Control is nu verbonden met de Philips Hue Bridge, maar de Philips Hue app vindt geen lamp en de lamp wordt ook niet zichtbaar in de app. Hierna kun je de Remote Control aansluiten op de lamp(en) van je keuze.

De Innr Remote Control aansluiten op een smart light

1. Schakel het licht uit gedurende ten minste 5 seconden met de lichtschakelaar en schakel het weer in. De lamp staat vanaf nu 1 minuut in de koppelingsmodus.
  2. Houd de Remote Control dicht bij de lamp die je wil koppelen.
  3. Druk op de middelste knop en de knop met de grote zon en houd deze 3 seconden ingedrukt. De LED op de Remote Control knippert eenmaal per seconde. Een lamp van Innr of Philips Hue knippert als de verbinding geslaagd is. Als je een lamp van een ander merk hebt, kan de reactie van de lamp bij een geslaagde verbinding afwijken.

Herhaal deze stappen voor alle lampen die je op je Remote Control wilt aansluiten. Je kan nu de aangesloten lamp(en) bedienen vanuit de app en met de Remote Control.

Remote Control Smart switch hands manual wireless control